Deze week zouden mijn bloemen van bloement thuis bezorgt worden! Bloement is opgericht door bloemenmeisjes.com. En zij hebben een abonnement vorm. En zij beloven de mooiste bloemen te sturen.

Deze week kreeg ik een geweldige doos thuis bezorgd. En dan ik heb het over een echte grote doos. Ik wist dat het van Bloement zou zijn. Een mooie bos bloemen die bezorgt zou worden met een pakketdienst. Kon dat wel goed gaan?

Doos op tafel, camera in de aanslag. En openmaken… op de doos stond nog wel dat je een filmpje kon kijken, eigenwijs als ik ben… heb ik dat uiteraard niet gedaan.

Bloement is opgericht en ontwikkeld door bloemenmeisjes.com. En bieden sinds een tijdje een bezorgservice aan. Zij geloven dat iedere vrouw in haar hart een beetje een bloemenmeisje is… Nu ben ik dat zeker! Ik word heel gelukkig van bloemen.

Je kan een abonnement afsluiten zo dat je iedere week, om de week of elke maand prachtige bloemen krijgt thuis gestuurd. Je kan hier kijken voor meer informatie.
http://www.bloement.nl

Ik heb de grote doos opgemaakt. Ik zag een prachtige bos met bloemen wat mij direct aan bloemenmeisje deed denken. Bijzondere bloemen en gelukkig helemaal in mijn kleur. 

De stelen van de bloemen zaten in een bakje, zodat de bloemen niet zouden uitdrogen. Hoewel het bleek dat sommige blaadje toch wat uitgedroogd waren moest deze bloemen natuurlijk direct op het water.

Even kijken welke vaas geschikt was, toen kon het feest beginnen. De bloemen gesorteerd. En ze geschikt zoals ik dat bij een workshop heb geleerd. En eerlijk is eerlijk. Wat een mooie bos! Ik had de bos eerst op de trolley staan maar eigenlijk verdient die gewoon een ere plek op de eettafel. Zodat ik hem iedere plek kan zien. 

Bestellen jullie wel is bloemen online?

En bij jij een bloemenmeisje?

XOXO

Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *