Net zoals iedereen heb ik ook wensen… dat verschilt van dure design maar ook van de Hema. 
Het hebben jullie ook altijd wensen?We hebben het vast allemaal wel… wensen!!
Ik heb ze ook, eigenlijk is er altijd wel wat te wensen. Maar ik heb mijn 5 grootste wensen voor jullie verzameld. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden…

 1. Menu Peper en zout set.
  Een tijdje geleden hadden zij een roze peper en zout set in hun collectie. Tot mijn grote schrik was deze plotsklaps verdwenen. Tot ik onlangs zag dat ze weer een roze tint in hun collectie hebben. Je snapt het al ondanks dat deze ruim boven mijn budget ligt, wil ik deze hebben! Het zal dus een kwestie van tijd zijn wanneer deze in mijn keuken staat te pronken.
 2. Het roze servies van de Hema.
  Toen de Ikea een tijdje geleden een nieuw roze servies lanceerde was ik meteen enthousiast eindelijk kon mijn landelijke servies van de Ikea de deur uit. Wat overigens de perfecte kleur roze is. Het nieuwe servies bleek thuis toch niet zo mooi. Er zit wat paars in ofzo.. daarnaast vind ik het materiaal ook niet fijn. Nu is mijn oog gevallen op het prachtige roze servies van de Hema. Dit is de perfecte kleur roze en een fijn materiaal. Op marktplaats staat mijn Ikea servies, zodra die verkocht is komt het mooie roze servies van de Hema. I can’t wait.
 3. HAY DLM tafel poeder
  Dit prachtige tafeltje staat ook al een hele tijd om mijn lijstje. Eigenlijk vind ik hem wat aan de prijs. Daarnaast heb ik er nu eigenlijk geen plek voor.. Zodra ik een nieuw huis heb, komt die natuurlijk wel!
 4. Moebe lijst
  Ohhh jongens iets moois aan de muur, ik vind het zo moeilijk. Daarom hangt er bij mij niets aan de muur. Ohja op een fotoplankje van Ikea na. Toch kwam ik een tijdje geleden de prachtige lijst van Moebe tegen. Het is een lijst, met glas aan de voor en achterkant. En verkrijgbaar in verschillende maten en in 3 verschillende kleuren, zwart, eiken en wit. En tja nu komt weer het lastige… ik kan niet kiezen welke kleur… wit of toch eiken…
 5. Normann Copenhagen block
  De bijzettafel of trolley of hoe je het ook wil noemen. Deze wil ik heel graag. Maarja ook deze is weer een beetje boven mijn budget namelijk maar €230. Maar nu hoorde ik dat deze uit de collectie gaat. Dus krijg ik weer lichtelijk de stress. Niet dat het net zo gaat als bij dat mooie peper en zout setje… Nog maar even flink sparen.

Ik ga vast even onder mijn bed kijken of daar nog een oude sok ligt.
Liefs,
Homestyleen
Marleen

Dit bericht is op geen enkele wijze gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *