Bloemen, ik ben er dol op! En op bijna al mijn op Instagram foto’s zie je wel bloemen.
Eigenlijk wel altijd in een roze tint. Ik maak wel is screenshots van andere mooie kleur combinaties… maar toch durf ik het niet.. ik kies altijd voor veilige kleuren. Ook zal ik jullie mijn 5 favoriete bloemen met jullie delen.

Mooi wat bloemen doen! Is toch wel een bekend gezegde.. ik heb geprobeerd uit te zoeken waar het vandaan komt maar ik kan het niet vinden! Toch klopt het voor mij als een bus! Voor jou ook?
Bloemen maken mij gelukkig. Er zijn natuurlijk tal van mooi bloemen te bedenken. Maar ik heb wel een paar lievelings bloemen!
1) tulpen                                                  2) ranonkels
3) pioenrozen
4) gladiolen
5) amaryllis

Maar ik kies niet altijd voor een standaard boeket. De ene keer kies ik voor een grote bos op de vaas. Maar er zijn ook weken dat ik kies voor allemaal losse bloem in verschillende vaasjes.
Ik heb veel kleine vaasjes, eigenlijk te veel… Maarja er zijn ook zoveel mooie vaasjes.

En waar kiezen jullie voor? Een grote bos bloemen in een vaas? Of toch verschillende bloemen in kleine vaasjes? Ik vind zelf beide mooi. Het wisselt ook wel een beetje. Ook afhankelijk van het seizoen. En mijn gemoedtoesand. Of er andere mooie dingen op tafel staan te pronken.

Bloemen maken mij gelukkig. Ik word gelukkig van de voorpret, als ik in mijn favoriete bloemenwinkel sta voel ik mij als een kind in de snoepwinkel. Dan bedenk ik wel vaasjes ik heb… welke komt waar te staan. Het op de vaas zetten vind ik dan weer een minder leuk klusje.
Maar dan als ze staan te pronken op huis, de geur, de kleuren. Iedere keer veroorzaakt het weer een lach op mijn gezicht!

Kopen jullie ook bloemen voor jezelf? Hebben jullie lievelings bloemen?

Liefs,
Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *